19. og 23. oktober – velkommen til trenersamlinger igjen!

Klubben har ny sportsplan klar. Vi har laget en øvelsesbank til hjelp for trenerne våre, og nå starter Ingve Opaker som trenerkoordinator. 19. og 23. oktober inviterer vi alle trenere og lagledere til samling. En lørdag og en onsdag, 19. og 23. oktober. Velg den dagen som passer best. Samme opplegg begge dager.

Målet med trenersamlingene er å diskutere hvordan vi kan utvikle treningsoppleggene våre, på kort sikt og i årene framover. Sportsplanen er utgangspunktet for de to samlingene. Her er planen og her er en konkretisering i Word og PDF av hva vi skal jobbe med de neste månedene.

Vi håper alle trenere og lagledere setter av en av disse to dagene og blir med på samling:

Tid: Lørdag 19. oktober kl. 14-17

Eller: Onsdag 23. oktober kl. 18-21

Sted: Haugerud ungdomsskole og Haugerudbanen. Oppmøte på ungdomsskolen.

Utstyr: Klær og sko etter været – og til lett trening. Vi skal alle være med og prøve på enkle øvelser.

Ansvarlige: Trenerkoordinator Ingve Opaker og styreleder Dag Endal.

Samlingene har samme opplegg de to dagene, med utgangspunkt i i sportsplanen:

* Øvelsesbanken som klubben har laget

* Visning og utprøving av øvelsene i praksis

* Visning av Treningsøkta.no på internett

* Klubbens sportslige profil og utfordringer for trenere og lagledere

Påmelding sendes på e-post eller sms til Dag Endal: 911 84 388 eller dagend@online.no