Årsmøte med optimisme

Årsmøtet i Haugerud fotball ble avholdt 14. mars i klubbhuset. Leder Dag Endal kan konstantere at medlemstallet øker, vi har tre nye jentelag, utviklingsprosjektet pågår og nytt i år er voksenprosjektet "Flere på banen". Og et spennende tilbud fra tidligere Haugerud-gutt og proff-spiller Thomas Holm kan gi mye ny aktivitet på banen i 2013.

Ca 25 personer deltok på årsmøtet. Haugerud fotball er i positiv utvikling med 13 lag i fotballkretsens serie.   På tampen av møtet kunne leder Dag Endal informere om et veldig nylig møte med Thomas Holm, som planlegger å starte ulike aktiviteter for barn på Haugerudbanen. Det dreier seg både om fotballskole på sommeren og flere andre tilbud i regi av den tidligere fotball-proffen. De nye tilbudene blir å finne på nettsidene så snart de er klare.

aarsmote_2013 400p.jpg

Her er årsmeldingen for 2012:

arsberetning_Fotballgruppa_HaugerudIF_2012.pdf

Her kan du laste ned protokollen fra årsmøtet: Protokoll_aarsmote_Fotballgruppa_Haugerud IF 14 03 2013.pdf