Bli med på DEN STORE JENTEFOTBALLDAGEN 16. februar!

Haugerud IF inviterer fotballinteresserte jenter i alderen 12-18 år til en morsom aktivitetsdag. Fotballmoro. Dans. Trening. Turnering. Frokost. Diskotek med pizza. Og enda litt til. Haugerudhallen og klubbhuset. Lørdag 16. februar. Eget opplegg for 2011-jenter.

DEN STORE JENTEFOTBALLDAGEN starter kl. 10.00 lørdag den 16. februar med frokost på klubbhuset for de eldste jentene, dvs. fra 12 til 18 år. 2011-jentene møter direkte i Haugerudhallen kl. 11.00.

Påmelding: Send sms til Anita Myhre, mobil 993 00 716.

I Haugerudhallen blir det treningsøvelser, kamper, dans, frukt, konkurranser. 2011-jentene skal delvis være med på dette og delvis ha sitt eget opplegg i hallen samtidig. Her blir det mye aktivitet og moro!

Når 2011-jentene er ferdige i hallen rundt kl to, blir det avslutning med pizza på klubbhuset. De eldste jentene fortsetter i hallen til rundt klokka fire. Da er det tid for en tur hjemom, dusje og skifte. festen fortsetter i klubbhuset med pizza, disko og konkurranser fra kl. 18.00.

Opplegget er gratis. Åpent for alle våre spillere, men også for andre jenter som har lyst til å være med og få en smakebit av jentefotballen.