Bli med på det nye 2012-laget!

Går du i førsteklasse og har lyst til å starte med fotball? Vi inviterer gutter og jenter på Trosterud og Lutvann skole til oppstartsmøte tirsdag 11. oktober.

Hvert år starter vi nye fotballag for førsteklassingene. I år er det 2011-barna sin tur. Vi ønsker interesserte barn, sammen med en forelder, til oppstartmøte for Haugerud 2011-lag:

Tid: Torsdag 11. oktober kl. 18.30 – 19.30

Sted: Haugerud IFs klubbhus (hvitt lavt hus som ligger ved tennisbanene bak ungdomsskolen)

Vi starter med litt informasjon til foreldre og barn på klubbhuset. Så går barna ned på banen og trener mens foreldrene snakker videre om det nye laget. Ikke noe krav til avansert utstyr for barna. Helt vanlig treningstøy (varmt tøy om det trengs) og joggesko/fotballsko.

Her kan du laste ned invitasjonen til oppstartsmøtet.

Fotball-lagene i Haugerud IF drives på frivillig basis. Det vil si at det er vi som foreldre (eller andre familie-medlemmer) som står for lagledelse, organisering og trening. Klubben gir opplæring og veiledning. Dette må vi snakke om på møtet. Det startes bare nye lag i den grad vi får foreldre til å stille opp.

Her kan du som forelder finne mer informasjon om hvordan fotballklubben her på Haugerud drives.

Forrige gang vi startet nytt lag for førsteklassingene, var i oktober 2017. De har blitt en stor og fin gjeng som trente hele vinteren i fjor og som har spilt kamper nå i sommersesongen. Bildene er fra 2011-laget. Ivrige barn som har mye moro!

Har du spørsmål: Dag Endal, sms 911 84 388 eller e-post dagend@online.no