Fotballskolen er i gang på Haugerudbanen

Stinn brakke i klubbhuset. Full aktivitet på Haugerudbanen. Fotballskolen i høstferien er i gang. Femti barn og fem instruktører. Mye fotballmoro i vente!

Kjøleskap fullt av frukt 300p.jpgRundt femti barn i alderen sju til tretten år møtte opp da høstferiens fotballskole åpnet mandag morgen. Fem instruktører sto klare til å ta i mot deltakerne på Haugerud IFs klubbhus; Thomas, Lars Erik, Sam, Ranya og Hussain. De skal lede deltakerne gjennom fem dager med fotballmoro. Det skal skytes, dribles, spilles kamper, lekes, dempes og nikkes. Midt på dagen serveres lunsj, og siden er det pause med frukt. Deltakerne blir stelt godt med disse dagene! Bilødet til høyre viser kjøleskapet fullt av frukt før deltakerne rykker inn.

Noen flere deltakere vil fortsatt komme til på tirsdagen og videre utover, så vi klarer målet på 50 deltakere med god margin. Årets fotballskole er et spesialtilbud til deltakerne. Normalt koster slike aktivitetstilbud rundt 1.500 kroner ellers i byen. Haugerud IF og Fotballsfo kan tilby et topp opplegg til bare 300 kroner for ei uke, takket være en sjenerøs gave på 50.000 kroner fra Canal Digital.

Bildene nedenfor viser noe av aktiviteten de første formiddagen, fra et tomt klubbhus til det er fullt av ivrige barn – og siden de første øvelsene på Haugerudbanen mandag formiddag.

Alt klart på klubbhuset 300p.jpg  Ved bordene 2 - 300p.jpg
Ved bordene 1 - 300p.jpg  Ved bordene 3 - 300p.jpg