Nytt 2010-lag: Full fart med seksåringene

2010-laget er siste tilskudd til Fotballgruppa i Haugerud IF. Laget startet opp midt i oktober med barn fra Trosterud og Lutvann skoler.

med-mikaelOgså denne høsten startet Haugerud Fotball opp nytt lag for førsteklassingene. Det skjedde med et informasjonsmøte for barn og foreldre midt i oktober. Det vil si; møtet var for foreldrene, som fikk svar fra fotballgruppas leder Dag Endal på alle spørsmål de hadde om hva det vil si å spille fotball i Haugerud IF. Barna fikk møtefri og i stedet prøve seg med sin første trening under ledelse av Espen Frøvik fra fotballstyret.

Det var større pågang enn vanlig for oppstart av nytt lag for seksåringer denne gangen. De første stilte seg på venteliste allerede i mars/april, og da dagen for oppstart kom, møtte det rekordmange som ville prøve seg. Flere meldte seg de påfølgende dagene, så 2010-gruppa ble raskt på opp mot 30 spillere.

Laget trener i gymsalen på Haukåsen skole hver tirsdag mellom 17.45 og 19.45. Siden det er så mange spillere, er gruppa delt i to. Den første gruppa trener 17.45 og den andre 18.45. På bildet ser vi en av trenerne, Mikael Devold, somer en av de ivrige spillerne på G17-laget vårt. Sammen med to-tre pappaer til 2010-barna har de delt på treneransvaret den første høsten.

Lagleder og kontaktperson:

Rabia Muneer, mobil 92248137 og e-post rabiamunn@hotmail.com