G2010-laget er i gang!

Endelig var dagen kommet for 2010-gutta! Etter mange uker med trening, inne og ute. Spenningen var helt på topp. Første skikkelig fotballkamp. Med egen drakt med nummer på ryggen. Og ordentlige mål, dommer og motstander.

Lagbilde2010-laget i Haugerud Fotball kunne ikke fått en bedre ramme om starten på fotballkarrieren sin. Strålende sol på Haugerudbanen. Nye drakter til alle spillere. Tre motstanderlag i en mini-turnering. Og masse foreldre og søsken langs sidelinja som holdt humøret oppe fra første til siste spark på ballen. Og dagen kunne ikke fått en bedre avslutning; diplom, is og kake til alle spillere.

I 2010-klassen er opplegget litt løsere enn for de eldre lagene. Alle lagene blir inndelt i puljer slik at man vet hvem man skal spille mot. Men det er ikke satt opp tid og sted for kampene. Det må lagene finne ut av sjøl. Haugeruds G2010-lag valgte å kjøre flere kamper samtidig i en mini-turnering lørdag 27. mai. Tre gjestelag ble invitert til å delta; Rustad IL, Forward og Hasle/Løren.

Bildene nedenfor er fra kampen mellom Haugerud og Rustad. Vi ser også alle lagene som deltok i turneringen.