Hva koster det i Haugerud IF Fotball

Haugerud Fotball har bevisst valgt å holde lave avgifter. Vi ønsker at alle som har lyst, skal ha råd til å være med hos oss. Likevel er treningsavgiftene en veldig viktig inntekt for oss. Her ser du hva det koster.

Medlemskontingenten

Alle medlemmene i klubben må betale medlemskontingent, enten man er aktivt medlem eller støttemedlem. Krav om medlemskontingent sendes ut av klubben på begynnelsen av hvert år og gjelder for kalenderåret. Den er obligatorisk, og dekker blant annet forsikring av medlemmene. 300 kr. pr. år for alle medlemmer.

De som er aktive spillere i Fotballgruppa, betaler også fotballavgift. Det er denne avgiften som dekker kostnadene ved å drive fotballgruppa. det vil si; den dekker bare cirka en tredel; resten skaffer klubben. I treningsavgiften inngår hvert år et Nike-produkt fra Torshov Sport; treningsjakke, shorts, strømper e.l. Dette bestemmes fra år til år.

Fotballavgiften

Fotballgruppa sender ut krav på fotballavgift rundt februar/mars måned hvert år. Også denne avgiften følger kalenderåret. Hvis avgift ikke er betalt, vil spilleren miste retten til å delta på treninger og kamper. Fotballavgiften varierer i 2017 fra kr. 1.650 pr år for de yngste (sjuåringer) og opp til 2.150 for seniorer. I 2018 er en flott Nike treningsjakke med HIF-logo. Se flere detaljer nedenfor.

Klikke her for å se satsene for treningsavgift i 2018.

Hvis man starter midt i året…?

Spillere som kommer til etter skolestart på høsten, betaler medlemskontingent pluss halv fotballavgift for det kalenderåret.

Hva hvis man spiller for flere av gruppene i HIF?

Haugerud Fotball er en av mange grupper innenfor nærmiljøets eget idrettslag; Haugerud IF. De andre gruppene i HIF driver med trim, innebandy, cricket, orientering, håndball, sjakk, tennis og badminton. Man blir medlem i selve klubben, og så kan man velge hvilken idrett – eller hvilke idretter – man vil drive aktivt med. Kontingent til klubben betaler man bare én gang pr. år, og da kan man delta i så mange grupper man vil. Men man må i tillegg betale den treningsavgiften som hver gruppe har bestemt.

Problemer med å betale?

Hvis du ser at familien ikke har råd til å betale avgiftene til fotballgruppa, ber vi om at du tar kontakt med fotballstyret slik at vi kan finne ordninger. Styret vil gjøre vårt for at alle skal ha råd til å spille fotball i Haugerud IF.