J1996 er i gang

Laget består av jenter som er født i 1996 og 1997. Initiativet til å starte med fotball var det jentene selv som tok. Høsten 2011 ble de enige om å prøve å få til et lag, og nå trener jentene fast på Haugerudbanen to ettermiddager i uka.

Seriespill etter bare noen måneders trening

Lærer Silje Kjellevold ved Haugerud skole stilte umiddelbart opp som trener og lagleder. Jentene fikk ikke mange måneders trening før de ble meldt på i seriespill og skulle møte lag som har trent og spilt sammen i mange år. Det ble en knallstart i serien med seier 3-2 i første kamp. Siden har det blitt noen seire og noen tap, slik det skal være, – og mye moro. I kampen forrige dagen mot Lyn, som har spilt sammen lenge og vært 11er-lag, spilte Haugerudjentene nesten jevnt med motstanderen.

Monica Larsen, lærer ved Haugerud skole, og Hasan Uzmay, pappa til en av spillerne, inngår som de to andre lederne for J96-laget.

j97_foranmal_400.jpg