G2006

Gutta sittende på rekke mapril 2017

Haugerud IF har et gutter 2006-lag med 20 gutter. Laget trener ute sommer og vinter på tirsdag og torsdag kl 17.00 til 18.30.

I 2017 har vi begynt med syverfotball. Vi er også med på noen cuper. Noen ganger i året har vi dugnader til inntekt for lagskassa. Da stiller alle foreldrene opp for å hjelpe til. Vi håper å bruke disse pengene til å dra på Danacup når guttene blir litt eldre!

Haugerud Fotball er en foreldredrevet klubb, der det er frivillige fra spillernes familier som tar ansvar for å drive sine respektive lag. Hos oss er det mange som gjør en slik innsats, men det er ingen som får betalt. Vi bruker av vår egen tid og eget engasjement fordi vi ønsker at barn og unge på Haugerud skal ha et godt og trygt fritidstilbud.

For tiden har vi venteliste for å komme med, men ta gjerne kontakt hvis ditt barn vil være med.

Kontaktperson:

Lagleder Anette Straith, mobil  920 97 005 og e-post  anette.straith@gmail.com