G2006

Gutta sittende på rekke mapril 2017

Haugerud IF har et gutter 2006-lag med 13 gutter pr. juni 2018. Laget trener ute sommer og vinter på mandager og onsdager fra kl. 17.00 til 18.30.

I 2018 har vi begynt med nierfotball. Vi er også med på noen cuper. Noen ganger i året har vi dugnader til inntekt for lagskassa. Da stiller alle foreldrene opp for å hjelpe til. Vi håper å bruke disse pengene til å dra på utenlandscup eller treningsleir når guttene blir litt eldre 🙂

Haugerud Fotball er en foreldredrevet klubb, der det er frivillige fra spillernes familier som tar ansvar for å drive sine respektive lag. Hos oss er det mange som gjør en slik innsats, men det er ingen som får betalt. Vi bruker av vår egen tid og eget engasjement fordi vi ønsker at barn og unge på Haugerud skal ha et godt og trygt fritidstilbud.

Vi ønsker oss litt flere spillere, helst med litt erfaring fra før.

Kontaktperson:

Lagleder Anette Straith, mobil  920 97 005 og e-post  anette.straith@gmail.com