J2005

Jenter 2005-laget består av 13-14 spillere i 2019-sesongen.  Spillerne kommer hovedsakelig fra området rundt Trosterud og Haugerud. Noen av dem ser du på bildet, sammen med Toni og Espen som er trenere.

Vi er en gjeng med jenter som i tillegg til fotball glede også trives og har det moro sammen. Vi er opptatt av at det skal være et godt miljø i laget, og at vi skal ha det hyggelig sammen. I tillegg til fotball blir det derfor også sosiale ting som bowling, kino og disko innimellom.

Nå i vintersesongen trener vi mandager og torsdager i tiden 17.00-18.30 på Furuset kunstgress ved IKEA. På treningene skal alle spillere ha fotballsko, leggskinner, drikkeflaske og treningstøy som passer til været. Om du ikke har alt dette fra starten, kan du likevel bli med.

Som trenere har vi to flinke pappaer som trener laget  helt gratis i god dugnadsånd, og foreldre som stiller opp som heiagjeng når vi spiller kamp.

I år er vi påmeldt med lag i Jenter 14 års-klassen og skal spille 9er-kamper når sesongen starter i april. Vi har plass til flere spillere.

Er du interessert? Møt opp på en trening. Kom gjerne sammen med en av jentene på laget første gangen. Eller kontakt lagleder Espen på telefon eller sms.

Lagleder:

Espen Frøvik, mobil 481 60 412, e-post efrovik1@online.no