Medlemsblankett

For å bli medlem fyller du ut blanketten nedenfor og klikker på "Send inn". Hvis du ikke allerede har vært i kontakt med laget du vil spille på og gjort avtale med lagleder/trener, vil du bli bedt om å gjøre dette før du blir registrert. Noen lag opererer med venteliste fordi vi har større pågang av spillere enn vi har trenere til.

Jeg bekrefter med dette at jeg vil bli medlem i Haugerud Fotball. Feltene som er merket med stjerne (*), MÅ fylles inn. Fyll gjerne inn alle felter. Det gjør det lettere for oss å kunne informere medlemmer og foresatte. Spillere fra 18 år og oppover legger inn sine egne opplysninger der hvor det står foresatte på slutten av skjemaet.

Ja, vi har lest Haugerud IF Fotballs klubbregler og er innforstått med at kontingenter og avgifter må betales i rett tid og at dugnader må deltas på om en spiller skal få være med på treninger og kamper. Jeg samtykker i at mitt eller mitt barns fornavn/etternavn og bilde kan brukes på nettsidene og i trykksaker til Haugerud IF, og at opplysningene utfylt her kan registreres elektronisk i Fotballforbundets register FIKS.

Innmelding Haugerud Fotball