Nytt tilbud til Haugerudbarn: Fotball etter skoletid og i ferier

Haugerud Fotball kommer nå med flere nye aktivitetstilbud til dere i barneskolealder: Fotballskole i sommerferien og høstferien. Fotball-SFO fra august, når skolen starter igjen! Thomas Holm & co blir vår nye samarbeidspartner!

Thomas Lars Erik og Daniel 400pDe nye tilbudene kommer som et resultat av at Haugerud Fotball har signert en samarbeidsavtale med firmaet Fotballsfo. Bak dette navnet skjuler det seg kjente fotballspillere som Thomas Holm og Daniel Fredheim Holm, begge opprinnelig fra Trosterud. Dette står det mer om i en annen artikkel her på hjemmesidene.

Samarbeidet med Thomas, Daniel og Lars Erik i Fotballsfo vil resultere i flere tilbud i årene som kommer. Men allerede om noen uker går vi i gang med første aktivitet: Fotballskole første uka i sommerferien. Det vil si 24. – 28. juni. Påmelding til alle aktivitetene vil skje her (www.fotballsfo.no). Denne hjemmesiden blir snart åpnet.

Fotballskole i sommerferien

Fotballskolen er et tilbud som er åpent for barn fra 2. til 7. klasse, enten man er medlem av Haugerud Fotball eller ikke. Når påmeldingsopplegget er klart, er det bare å melde seg på. Så blir det skaffet instruktører nok til det antallet som melder seg.

Det blir aktiviteter på Haugerudbanen og i klubbhuset fra klokka 09.00 til 16.00 hver dag, fra mandag 24. juni til og med fredag 28. juni. Naturligvis blir det mye fotball, av mange slag, men det blir også annen lek og moro. Midt på dagen serveres det lunsj, og så blir det frukt og forfriskninger innimellom ellers på dagen.

Fotball etter skoletid

Når skolene begynner igjen etter ferien, starter vi også fotballaktiviteter etter skoletid. Fotball-sfo, om man vil. Dette blir i tidsrommet 14.00 – 16.30, tirsdager og torsdager, – for dem som ikke går på Aktivitetsskolen og som går i 3. til 6. klasse fra høsten 2013. Primært er dette et tilbud til barn som går på Trosterud og Lutvann skoler, men også åpent for andre interesserte.

Dette tilbudet vil også inneholde mye fotball-lek og annen idrett, men også mulighet for lekselesing og leksehjelp og en matbit før man går hjem.

Fotballskole i høstferien

Når høstferien kommer, 30. september til 4. oktober, blir det fotballskole på nytt, etter samme mønster som i sommerferien. Mandag til fredag, kl. 09.00 – 16.00. Fotballtrening og fotball-lek, annen idrett og moro. Også her blir det servert lunsj hver dag og frukt i pausene underveis.

Det blir mulighet for å melde seg på til fotballskolen i høstferien når skolene starter igjen etter sommeren.