Takk for et aktivt fotballår med Haugerud IF!

Haugerud Fotball sender med dette en hilsen og takk for i år til alle spillere og familier som hører til Fotballgruppa!

2013 har vært et godt og aktivt år for Haugerud Fotball. Vi har fått mange nye lag, nå sist for 2007-spillere. Vi fikk nytt A-lag i år. Menn 7er og juniorlaget vant sine puljer. Vi hadde tre jentelag i seriespill. Og nå har vi fem lag som spiller futsal i vinter. Vi nærmer oss for øvrig 300 medlemmer i fotballgruppa, nesten hundre flere enn for 3-4 år siden.

For første gang på mange år har vi hatt fotballskoler på Haugerud, takket være et samarbeid med Thomas Holm og Lars Erik Hempkins i Fotball-sfo. Den første fotballskolen i sommerferien, den neste i høstferien med mange deltakere! Siden august har vi hatt fotball-sfo. 25 spillere møtes på tirsdager og torsdager til trening, fotball-lek, lekser og mat etter skoletid.

Åpen dag i juni ble en stor suksess med mye folk, knall vær og stor aktivitet. På høsten ble vi belønnet med 50.000 kroner i gave fra Canal Digital for å lage fotballskole. Dette, og andre aktiviteter, har det fulgt mye medieoppmerksomhet med.

Vi har brukt mye tid på å holde Haugerudbanen i topp stand for trening og kamper. Det er stor aktivitet på banen hele uka. Vi har til og med kjøpt inn eget utstyr for å rydde snø om vinteren. Vi klarte det bra sist vinter, og fikk dessuten nyttige erfaringer. Nå er vi i gang med den andre vintersesongen med eget snøryddeutstyr.

Vil du følge med på hva som skjer i Haugerud Fotball, kan vi, tillegg til disse hjemmesidene, også anbefale Facebook-sida vår: https://www.facebook.com/HaugerudFotball

Du kan også lese mer i brosjyren som kan lastes ned her.

Takk for i år til alle – og spesielt til dere som har stilt opp som frivillige trenere, ledere og medhjelpere i året som gikk. Vi ønsker godt jul og velkommen tilbake til mer fotball i 2014!