Velkommen!

Her er hjemmesidene til Haugerud Fotball. Vi er en undergruppe under Haugerud Idrettsforening og har spillere hovedsakelig fra Trosterud, Lutvann og Haugerud i Groruddalen.

Vi nærmer oss 300 medlemmer i Haugerud Fotball. Spillerne er i alle aldre, fra de yngste seksåringene og opp til senior og oldboys. Spesielt er vi stolte over ha tre flotte jentelag – og vi håper å få flere.

MedaljelagbildeHjemmebanen vår er Haugerud kunstgress, en veldig flott bane som ble rehabilitert sommeren 2016. Her får alle spillere, uansett alder, helt topp treningsforhold, året rundt.

Haugerud Fotball er på alle måter en breddeklubb. Vi er den største fritidsaktiviteten i nærmiljøet. Vi vil gjerne skåre mål og vinne kamper, men det aller viktigste er å gi flest mulig barn og ungdom gode fotballopplevelser her vi bor. Derfor prøver vi å få med flest mulig på lagene våre og holde på spillerne lengst mulig. Og skulle dette resultere i noen gode lag og stjernespillere, er ingenting bedre enn dét!

All aktiviteten vår drives av frivillige ledere og trenere. Vår største utfordring er at vi har flere som vil spille fotball enn vi har trenere og ledere til. Kan du hjelpe til? Ta kontakt med styreleder.

Lurer du på  hva vi driver med? Om dette er noe for deg eller ditt barn?Med menyen på toppen kan du lete deg fram til det meste av den informasjonen vi tror du kan trenge. Og skulle det enda være noen ubesvarte spørsmål, tar du kontakt pr. e-post.