2005- og 2006-spillere inviteres til innebandy

Innebandygruppa inviterer fotballspillere i klassene 2005 og 2006 til å være med på å trene innebandy og spiller kamper i vinter. Et fint tillegg til fotballtreningene lagene skal ha i vinter. Innebandy er fin trening i teknikk, lagspill, bevegelse og balanse. Det kommer godt med når fotballkampene begynner igjen.

Innebandygruppa i Haugerud IF har plass til flere spillere. De har treningstid i Haugerudhallen (mandag ettermiddag), de har trenere og de har utstyr. Nå kan fotballspillere som er født i 2005 og 2006 få trene og spille innebandy i vintermånedene når det er roligere på fotballfronten. Blir det nok spillere, blir det meldt på lag i såkalte “minirunder” utover vinteren. Dette er cup-er eller turneringer som spilles i helgene. Da spiller lagene en serie kamper på samme dag. Alle får premie.

Treningene for 2005- og 2006-spillerne foregår i Haugerudhallen på mandager, kl. 16-17. Innebandygruppa stiller med trenere og utstyr. Spillerne må selv ha med lett treningstøy (trøye og kortbukse), samt sko til å gå trene i (joggesko e.l.).

Første minirunde er 9. november i Rykkinn-hallen i Bærum. Våre lag kjører sammen fra Haugerudhallen, slik at alle kommer seg til rett sted. Påmelding til denne første turneringen må skje i løpet av mandagen, så interesserte må melde seg i løpet av helga/mandag: Hege Nerstad Gundersen, e-post hngundersen@gmail.com eller mobil 412 06 960. 

Her er innebandygruppas hjemmesider: http://www.haugerudif.no/no/innebandy/