Adis – en flott representant for Haugerud Fotball

- Jeg anbefaler alle foreldre som har mulighet, til å stille opp som frivillig for fotballen på Haugerud. Dette sier Adis Lekovic til avisa «Idrett», som presenterer alle mulige idrettsaktiviteter i Bydel Alna.

Adis Lekovic i ISU-avisa 800pAdis Lekovic er trener for 2004-laget til Haugerud Fotball. Det har Adis vært siden laget ble startet da sønnen hans begynte i førsteklasse på Trosterud skole. Den gangen var det som vanlig informasjonsmøte for interesserte barn og foreldre. Klubbens budskap var, da som nå: Hvem vil være med å starte et nytt fotballag for seks- og sjuåringer? Skal vi få til dette, må noen voksne stille opp som frivillige trenere og ledere. 

Adis meldte seg umiddelbart som frivillig og har siden fulgt laget på treninger året rundt, på Haugerudbanen eller inne på Lutvann og Haukåsen skoler. Sammen med blant andre Odd Arne Erikstad, som umiddelbart stilte opp som lagleder. I dag er de en gruppe på 3-4 voksne som følger opp 2004-spillerne.

Bydel Alna utga før sommeren en gratisavis sammen med Idrettens samarbeidsutvalg (ISU) og DittOslo. Avisa presenterer alle idrettstilbudene som finnes i bydelen. Og mulighetene er mange! Fra fotball og håndball til ridning, cricket, parkour og trimgrupper.

I denne avisa står Adis Lekovic fram som en flott representant for Haugerud Fotball og for våre frivillige trenere og ledere. – Jeg trives veldig godt som trener. Det er kjempegøy å motivere barna og lære dem fotball. Når de er så små handler det bare om at det skal være gøy, men jeg er stolt av laget mitt og ser mange talenter.

Adis sier at idrettslag som Haugerud Fotball trenger voksne som organiserer aktivitetene. – Jeg anbefaler alle foreldre som har mulighet til å stille opp!

Her kan du se oppslaget om Adis Lekovic.