Bli med på fotballmoro hele høstferien – for bare 300 kroner!

Fem dager med fotballmoro. Øvelser og kamper. Topp trenere. Besøk av VIF-kapteinen og andre kjente spillere. Mat, frukt, drikke hele uka. På Haugerudbanen; i nærmiljøet, trygt og kort å gå. Og prisen er uslåelig; 300 kroner for hele pakka! Et bedre fotballtilbud for 7-13-åringer finner du ikke.

Deltakere i haug med baller 300p.jpg.jpgDenne høstferien har Haugerud Fotball et fotball-tilbud av de helt sjeldne. Thomas Holm og Lars Erik Hempkins lager fem dagers fotballskole på Haugerudbanen, mandag til fredag. Det vil si fra mandag 30. september kl. 09.00 til fredag 4. oktober kl. 16.00. Vi byr på alt som en fotballskole skal ha. Takket være en gave fra Canal Digital på 50.000 kroner kan vi nå tilby byens og landets aller billigste fotballskole; 300 kroner for fem dager. Da får deltakerne alt som hører en fotballskole til. Åpent for alle fra sju til 13 år.

Prisen er lav, men kvaliteten har vi ikke redusert på! Lunsj, frukt, grønt og drikke så mye man trenger. Fotballøvelser, kamper og fotball-lek. Oppdeling etter alder og ferdigheter, samtiig slik at man spiller sammen med dem man ikke trener med til daglig. Topp instruktører med Lars Erik og Thomas i spissen, som mange kjenner fra fotball-sfo. VIF-kapteinen Daniel Fredheim Holm kommer, det blir flere kjente spillere som kommer som overraskelser i løpet av uka. Egen gruppe for jentespillere.

Påmelding skjer via Fotball-sfos hjemmesider, her: http://fotballsfo.no/Pamelding.aspx Klikk på “Påmelding Haugerud Fotballskole høstferien 2013”.

Samtidig betaler man inn deltakeravgiften på 300 kroner. Send til konto 6060.05.74615, og vær nøye med å oppgi hvilken deltaker betalingen gjelder for. Hvis man betaler for flere søsken, må navn på alle oppgis. Avgiften må betales før fotballskolen starter.

Her kan du hente invitasjonen og skrive den ut.

Fotball-sfo samlet i målet 300p.jpg  pillpasfomedam300p.jpg