Flotte Nike-jakker til alle spillere – som betaler treningsavgiften

Nå er tida kommet for å betale fotballavgiften i Haugeurud Fotball. Denne gangen gjør vi noe helt ekstra: Alle som betaler avgiften raskt, får en flott Nike Haugerud-jakke. Dette er som en markering av at Nike og Torshov Sport har blitt ny leverandør av utstyr til Haugerud IF.

Fotballavgiften er den viktigste inntekstkilden for Haugerud Fotball. Det er den som dekker alle aktivitetene våre; seriespill, utstyr, dommere, turneringer, drift av banen osv. Derfor er det viktig at vi raskt får inn disse pengene. Det er dem vi skal leve av resten av året.

I år skal alle spillere (som betaler avgiften) få en flott treningsjakke fra Nike, – med Haugerud-logo på brystet og Haugerud IF trykt på ryggen. Vi har lagt på treningsavgiften for å finansiere deler av kostnadene, og så skyter klubben inn resten. Uansett vil treningsavgiftene i Haugerud Fotball ligge godt under de aller fleste klubbene i Oslo. Krav på fotballavgiften kommer enten pr. e-post eller i vanlig post.

På denne måten får alle en flott jakke som i butikk ville kostet over 450 kroner med påtrykk. Dessuten vil lagene våre se mye stiligere ut når vi kommer til kamp og trening i like jakker. Vi skal spille som et lag, og vi skal se ut som et lag! Vi tar opp bestilling etter påske, gjennom hvert av lagene.

Her kan du se vårt Nike-utstyr

På bildet nedenfor kan du se Haugerud Fotballs utvalg av Nike-produkter. Mye flottte klær, som vi vet er både populære å bruke og gode å ha på seg. Disse klærne kan vi alle kjøpe, som enkeltpersoner, som fotballag og som klubb. Kjøper du som enkeltperson, får du 15% rabatt, bestiller vi felles, får vi 25%.

Om litt blir det mulig å bestille via nettet, og det blir mulig å gå til Torshov Sport på Torshov og kjøpe over disken. Da skal de ha utvalg i hyllene slik at de kan trykke på logo osv mens du venter. Husk å si at du er medlem i Haugerud IF når du bestiller. Da får du automatisk rabatten.

Her kan du laste ned plakaten med hele utvalget vårt av Nike-utstyr.

 

Haugerud-2015 Klubbkolleksjon Fotball 1200p.jpg