Fotballaktiviteter vinteren 2013-2014

Nå er tider for fotballtrening den kommende vinteren fordelt, både på Haugerudbanen og innendørs. Klikk videre for å se oversiktene. Da finner du også lenker til futsalseriene som vi deltar i nå i vinter. Både inntrening og nye tider på Haugerudbanen gjelder fra mandag 4. november.

Innetreninger

Haugerud Fotball skal denne vinteren ha innetreninger både på Lutvann skole, Haukåsen skole, Hellerud videregående skole og Oppsal Arena. De aller yngste, det nye 2007-laget, har to timer på Haukåsen på tirsdager. De øvrige yngre lagene har treningstider i gymsalen på Lutvann skoler alle hverdagskvelder. Oppstart den første uka i november. G2000 og G1999 har innetrening i gymsalen på Hellerud videregående på Tveita.

Her er oversikt over alle tider for innetrening.

Haugerudbanen – utetrening

Også den kommende vinteren skal Haugerud Fotball holde Haugerudbanen åpen for trening og treningskamper. Vi har eget utstyr og eget mannskap og satser på at det skal bli mange dager med ok treningsforhold. Værgudene får vi ikke gjort noe med, men vi skal gjøre vårt beste for å holde snø og is unna banen.

Her er Facebook-sida som gir oppdatert informasjon om hvordan forholdene på banen er: https://www.facebook.com/Haugerudbanen 

Både våre egne lag og eksterne lag vil trene på Haugerudbanen denne vinteren. Her er kalenderen for hele uka. Nye treningstider gjelder fra 4. november. 

Her er kalenderen som viser aktiviteten på Haugerudbanen fra dag til dag hele året gjennom.

Skal vi få en greie forhold for alle som skal trene på banen, må vi følge noen kjøreregler. Retningslinjene for bruk av banen finner du her.

Futsal

Noen av lagene er meldt opp i futsalserien denne vinteren, og disse lagene er tildelt treningstid på fredager i Oppsal Arena (hallen bak Trasop skole). 2001/2003 deler på tida fra 18.30 til 20.00, mens seniorlaget (juniorene våre) trener fra 20.00 til 21.30.

Futsal-kampene spilles

Klikk her for å komme til terminlister for alle klassene. Våre lag spiller i klassene 2004, 2003, 2002, 2001 og senior.