Futsal hjemmekamp søndag 5. januar: Klarer Haugerud å gå til kvartfinale?

Søndag 5. januar er det futsal-begivenhet i Haugerudhallen. Haugerud Fotball stiller igjen A-lag i futsal, - som sikter mot NM-gull. Ikke umulig, men det er et stykke igjen. Først må Eliteserielaget Ørn Horten slås. Er det mulig? Vårt NM-lag er en miks av rutinerte Haugerudgutter og nye, yngre spillere. Møt opp for å heie fram Haugerud Futsal på søndag!

NM-laget etter første kamp 500p.jpgDet spilles igjen futsal i Haugerud IF, etter noen års pause. Nå er futsal organisert innenfor Fotballgruppa. Seniorlaget vårt spiller i 2. divisjon denne vinteren og består av juniorspillere. NM-laget som er påmeldt til futsal-cupen, er en sammensetning av eldre, erfarne Haugerud-spillere og juniorer. Første kamp i NM-cupen vant vi 3-2 over Bjørndal. Bilde av laget fra Bjørndal-kampen til høyre her.

Søndag 5. januar spiller vi neste runde i futsal-NM. Da har vi hjemmekamp og møter Ørn Horten. Ingen enkel match, siden Ørn er et Eliteserielag og har vært i Norgestoppen i futsal i mange år. – Vi har også etablerte og erfarne spillere på laget, sier lagleder og keeper Lars Erik Hempkins. – Skal man spille, går man for å vinne. Derfor har vi like godt satt oss en veldig ambisiøst mål: Å vinne NM-gull! Den som intet våger, intet vinner, sier Lars Erik. – Så enkelt er det.

NM-kampen går i Haugerudhallen første søndag i det nye året og starter kl. 15.00. Gratis inngang.

Da må vi møte opp og heie fram våre egne gutter!

Dette er også en fin anledning til å se hvordan futsal på toppnivå spilles. Kampen varer i 20 x 20 minutter pluss pause. De siste 2 minuttene er det effektiv spilletid for å hindre uthaling av tida.