Futsal-NM: Knepent tap i god kamp for Haugerud

To jevne lag. Høy fart og intensitet. Mange sjanser, men også gode keepere på begge lag. Dermed ble det bare ett mål i 2. rundekampen i NM i futsal mellom Haugerud Fotball og Ørn Horten. Målet var det Ørn Horten som fikk, i første omgang, og dermed gikk de videre til kvartfinalen i cup-en.

Kampsituasjon4 400p.jpgAlt lå til rette for en spennende 2. rundekamp i futsal-NM på søndag. Mye folk på tribunen i Haugerudhallen. Det er en god del år siden sist Haugerud spilte futsal i hallen. Det gjestende laget Ørn Horten er et etablert eliteserielag. Haugerud stilte med mange spillere med mange års futsal-erfaring.

Publikum fikk se en velspilt og spennende kamp. Høy fart og intensitet. Mange skudd som smalt i treverket, i begge ender av banen. Haugeruds keeper og lagleder Lars Erik Hempkins stoppet mange opplagte målsjanser for bortelaget, og Ørn Hortens keeper var en like god sisteskanse for sitt lag. Et resultat på 4-3 til et av lagene ville vært et rimelig sluttresultat, men det ble bare ett mål i protokollen. Etter spill og sjanser kunne begge lag stukket av med seieren, men det ble altså Ørn Horten som fikk det ene målet som avgjorde kampen.

Med dette er Ørn Horten videre til kvartfinalen i cup-en. Haugerud futsals forsøk på å nå NM-toppen er over, men vi ble slått ut etter en god kamp og med minste mulige margin. Godt spilt!

Før kampen 400p.jpg  Laga hilser 400p.jpg  Kampsituasjon5 400p.jpg
 Kampsituasjon1 400p.jpg  Lars Erik 400p.jpg  Tilskuere 400p.jpg
 Timeout 400p.jpg  Kampsituasjon3 400p.jpg  Kampsituasjon2 400p.jpg