G2006: Det første laget med nye Haugerud-drakter

Det ble G2006-laget som fikk æren av å bli det første laget som fikk spille med de flunkende nye draktene våre. De kom rett fra leverandøren Gresshoppa til årets første G2006-kamp den 14. mai.

I vinter fikk Haugerud IF ny leverandør av sportsutstyr, Gresshoppa, som holder til i Tvetenveien hele nede ved Brynseng. Gresshoppa har også tidligere levert utstyr til Haugerud.

Før påske ble det gjort en større bestilling på spillerdrakter og treningsdresser. De aller første som fikk de nye draktene, ble G2006-laget. De skulle spille sin første seriekamp på hjemmebane den 14. mai, og da passet det bra at de nye draktene kunne tas i bruk for første gang akkurat der. Draktene har rød trøye og bukse med blå felter, samt blå fotballstrømper. Samme fargekombinasjon som tidligere med farger fra HIFs logo, men med en annen utforming.

Det var mange ivrige spillere som gjerne ville ha drakt først, og det var nok også noen som hadde ønsker om spesielle favorittnumre på ryggen. Men lagleder Sissil og trener Njål holdt styr på troppene slik at alle fikk drakt i tur og orden, inkludert keeperne som stiller i gult og svart.

Bildene viser hvordan resultatet ble. Flotte gutter i flotte drakter!

Utdeling drakter.jpg Njål og Sissil deler ut 300p.jpg 
Løper 300p.jpg  Tøyer ut 300p.jpg
 Keeper 300p.jpg  Kamp2 300p.jpg
 Kamp1 300p.jpg  Kamp3 300p.jpg
 Hele laget 600p.jpg  Takk for kampen 300p.jpg