Haugerud IF har fått pris fra Fotballforbundet

Norges Fotballforbund har plukket ut fire klubber som de mener fortjener en ekstra honnør for gjennomføring av ”Klubbens dag” i 2013. Haugerud IF er en av disse fire. Vi har fått 10.000 kroner til å drive utdanning av flere trenere og ledere i Fotballgruppa.

Tobias triksing liggende 300pHaugerud IF gjennomførte en flott Åpen dag 8. juni i 2013. I klubben vurderte vi arrangementet som meget vellykket. Mye aktivitet, mange deltakere, godt vær, god stemning på alle arenaer, inkludert avslutningen og trekningen av aktivitetslotteriet på klubbhuset.

Fotballgruppa sendte inn en rapport om dette til Fotballforbundet. NFF hadde oppfordret alle lag til å lage en åpen dag i 2013, ”Klubbens dag”, for å presentere aktiviteten for lokalmiljøet. – Etter at rapporten var sendt, tenkte vi ikke noe mer på det. Derfor var det veldig overraskende og hyggelig å få en slik overraskelse i en e-post fra Fotballforbundet, sier Dag Endal, leder for Fotballgruppa i klubben.

Her kan du se hva Akers Avis Groruddalen skrev om premien fra Fotballforbundet.

Premien som Haugerud IF og tre andre klubber i Norge fikk, var på 10.000 kroner til å drive utdanning og opplæring. – Dette formålet passer oss veldig bra, sier Dag Endal. – Vi har mange flinke folk, både som trenere og lagledere,  men i frivillig arbeid er det alltid mer å lære. Vi i Fotballstyret vil gjerne tilby flere av våre frivillige bedre opplæring.

– Den som kan mer, lykkes bedre. Og den som lykkes bedre, trives bedre med oppgavene. Kombinasjonen av økt trivsel og økt kompetanse betyr at vi kan gi et bedre aktivitetstilbud til barn og unge her i Haugerud-området, sier Endal.

Tennisen 300p  Innebandy 300p  Judo i en haug 300p