Haugerud med fire lag i årets Norway Cup

Det er bare timer igjen til årets Norway Cup kjøres i gang. Allerede søndag morgen kl. 09.00 skal det første Haugerudlaget i aksjon; vårt G2000-lag. Også de tre andre lagene våre spiller sine første kamper på søndag.

Haugerud Fotball stiller i år med fire lag i fire klasser i Norway Cup; G1999, G2000, G2002 og G2003. 2003-gutta debuterer i Norway Cup, mens de de tre andre lagene har prøvd seg tidligere år på Ekebergsletta. Bildene viser G99 og G02 i aksjon i fjorårets Norway Cup.

Klikk her for å finne alle kampene som Haugerudlagene spiller. Søk på Haugerud IF, så kommer kampene opp, dag for dag.

G2002 kampbilde1 300p.jpgHaugerud Fotball ønsker spillere, lagledere, trenere og medbrakte heiagjenger lykke til med de 19 innledende kampene som Haugerudlagene til sammen skal spille. Resultatene avgjør hvor mange kamper vi får i sluttspillet for de ulike klassene.

Som tidligere år blir også Haugerud-området preget av Norway Cup. Mange tilreisende lag skal bo på Trosterud og Haugerud skole denne uka. Det første ankom allerede fredag ettermiddag; en stor gjeng med gutter og jenter fra Palestina.

Det er Haugerud Innebandy som har ansvaret for vakthold og praktisk drift av overnattingen på våre to skoler, i år som i fjor. På denne måten gjør de en innsats både for Norway Cup og for innebandyen i klubben vår, siden oppdraget gir et overskudd til klubbkassa.