Bli medlem

I Haugerud Fotball er vi rundt 350 medlemmer. De fleste er aktive spillere på lagene våre, men vi har også støttemedlemmer. Vi tar gjerne imot flere medlemmer! Her kan du lese om hvordan du blir medlem og hvilke regler som gjelder.

dsc_0071

Alle kan bli medlem i Haugerud IF Fotball; både barn, ungdom og voksne. De fleste medlemmene er aktive spillere på lagene våre, men vi tar også gjerne i mot støttemedlemmer som ikke ønsker spille aktivt selv, bare støtte klubben. Nedenfor kan du lese om hvordan man blir medlem hos oss. Mer informasjon finner du i menyen til høyre.

Du må fylle ut medlemsblanketten for å bli medlem i Haugerud IF.

Klikk her for å komme til medlemsblanketten eller klikk på Medlemsblankett i menyen til høyre.

Med blanketten bekrefter du at du godtar reglene som gjelder i klubben vår. Når du er registrert, vil det komme krav på medlemskontingenten på 300 kroner. Denne må alle betale, uansett når på året man melder seg inn. Men medlemskap, forsikring osv gjelder først når kontingenten er betalt!

Medlemskapet gjelder til det blir sagt opp skriftlig/i e-post til klubben. Den som ikke betaler kontingent/treningsavgift, blir strøket etter noen purringer.

Er du under 18 år, må også en av foreldrene skrive under.