Fotballavgiftene 2021 i Haugerud IF

Vi legger vekt på å holde lave avgifter i Haugerud Fotball slik at alle skal ha råd til å spille hos oss. Alle spillere betaler to avgifter hvert kalenderår; medlemskontingenten og fotballavgiften.

Medlemskontingenten
Denne er på 300 kroner hvert år og betales av alle som er med i Haugerud IF. Regning kommer på e-post fra klubben en gang i januar/februar. Man må ha betalt for å være medlem av klubben og ha rett til å spille fotball med et lag i serien.

Fotballavgiften

Dette er den avgiften som betaler aktiviteten som lagene våre har; cup-er, seriespill, dommere, drakter, baneutgifter osv. Det kommer regning på e-post en gang rundt mars hvert år. Starter man å spille etter sommerferien, betaler man halv avgift. Beløpet varierer etter hvor gammel en spiller er. Se nedenfor.

Hva er fotballavgiften på?

Vi starter 2021 med samme treningsavgifter som vi har hatt en del år nå. Se tabellen nedenfor. Om smittesituasjonen skulle bli slik at store deler av sesongen blir ødelagt og mange mister både trenings- og kamptilbud, vil fotballstyret gjøre en ny vurdering av hva vi skal ha av fotballavgifter. Men inntil videre planlegger vi for en normalt kampsesong.

Alder

6 år 1650 kroner
7 år 1700 kroner
8 år 1750 kroner