Lørdag 8. juni er det “Åpen dag” på alle idrettsanleggene!

Merk av for lørdag 8. juni i kalenderen. Da holder idretten her i området åpen dag, sammen med Bydel Alna. Alle baner og haller er åpne. Alle aktiviteter er åpne. Denne dagen kan du se hvilke idretter som tilbys her i Haugerudområdet, og du kan få prøve dem.

Mellom klokka 12 og 16 denne lørdagen blir det idrettsaktivitet over alt; i Haugerudhallen, på fotballbanen, på tennisbanen og i skateparken. Vi får til og med en cricket-pitch å teste. Idrettene som du kan få prøve, er håndball, badminton, cricket, innebandy, judo, jiu-jitsu, tennis, skating, trim,  fotball og selvforsvar for jenter.

Tobias bybilde 300pAlle aktiviteter er åpne for alle aldersgrupper, ikke bare barn, men også for ungdom og voksne. Vi sender herved en spesiell invitasjon til foreldre som har tilknytning til klubben!

Alle som kommer 8. juni, får utdelt et aktivitetskort. Hvis du er innom alle idrettene i løpet av dagen og får kvittering på kortet, er du med i trekning om fine premier.

Her er en løpeseddel med dagsprogrammet.

Fotballgruppa har ekstra godbiter på dagsprogrammet:

Hele arrangementet starter kl. 12.00 på fotballbanen. Da kommer triksefantomet Tobias Brandal Busæt. (Bildet til høyre) Du tror det ikke før du får se det! Tobias har øvd veldig mange timer hjemme på Teisen, – til han i dag er en av verdens beste fotballtriksere. Du får tips av Tobias om du vil prøve noen av triksene.

Thomas Holm portrett 400pThomas Holm, fotballproff fra Trosterud kommer. (Bildet til venstre) Thomas startet som liten med å spille fotball på Trosterud. Etter å ha gjort seg ferdig på Haugerud ungdomsskole, reiste han til proffkarriere i utlandet. Thomas har bl.a. spilt for nederlandske Heerenveen, Vålerenga, Molde og fått med seg både seriegull, cupmesterskap og landskamper. Nå skal han lage fotballskole og sfo her på Haugerud. Du kan høre med Thomas hva han planlegger.

Thomas skal også være med og åpne det nye aktivitetsopplegget i Haugerud Fotball: Ferdighetsmerker. Det handler om å bli god til å behandle ballen: Trikse, nikke, føre ballen, drible, skyte på blink. Vi skal bruke forbundets opplegg, som har fem merker. Blått er det enkleste, og så er det rødt, bronse og sølv og opp til Gullmerket, det aller vanskeligste. Det er også to egne merker for de yngste spillerne.