Moro på fotballskole – nå blir det fotball-sfo

Haugerud fotballskole gjennomført ble etter alle kunstens regler første uke av skoleferien. Øvelser, kamp, mat, lek, frukt, grilling, frukt og drikke. Besøk av Daniel Fredheim Holm. Nå tilbyr vi fotball etter skoletid for elever fra 2. til 7. klasse; start 20. august.

Deltakere i haug med baller 300p.jpg.jpgFotballskole i ferier og fotball etter skoletid er nye tilbud til barn her i Haugerudområet. Thomas Holm og Lars Erik Hempkins er våre samarbeidspartnerne som gjør dette mulig. De gjennomførte første aktivitet i forrige uke; fotballskole på Haugerudbanen. Thomas og Lars Erik var instruktører sammen med Sam fra vårt eget juniorlag. En av dagene var også Daniel Fredheim Holm fra Vålerenga innom. Populært!

Les mer om fotballskolen her.

Neste tilbud: Fotball-sfo tirsdager og torsdager hele neste skoleår. Vi har utvidet slik at både 2. klassinger og 7. klassinger kan bli med. Fotballtilbudet etter skoletid på Haugerudbanen er med andre ord åpent for alle som går fra 2. til 7. klasse. Vi starter opp den første tirsdagen i det nye skoleåret, tirsdag 20. august. Aktiviteten varer fra kl 14.00 til ca 16.30. det blir fotball, annen idrettslek, mat og mulighet for å gjøre lekser. 

Les mer om fotball-sfo på Haugerud her.

Her kan man melde seg på til Fotball-sfo.