Nå er det vår – også på Haugerudbanen

Koster, spader, arbeidslyst og godt humør. Slik blir det vårrydding av! Mandag kom våren til Haugerudbanen. Vi fikk ryddet masse ved og rundt banen. Et par tonn med gummikuler på bortre langside gjenstår til senere en dag, da det blir vårrydding på nytt.

Det regnet tett mandag ettermiddag, helt til vi tok fram koster og spader på Haugerudbanen og gikk i gang med årets første vårrydding. Etter hvert kom også sola.

Det er særlig gummikulene som er utfordringen på våren. Noen tonn med kuler er spredd i området rundt banen fordi vi kjører snørydding med fres. Da er det ikke til å unngå at det kommer med en pen blanding av svarte gummikuler sammen med snøen. Disse kulene må vi samle sammen når våren kommer – og legge ut på banen igjen etter at de er renset.

Barn og mor koster 300p.jpg  Samler løv og kuler 300p.jpg  Astrid Michael og mann 300p.jpg

Innsamling av gummikuler ble derfor hovedoppgaven for dugnadsgjengen sist mandag. Vi fikk ryddet tre sider av banen, takket være fin innsats fra både store og små, som bildene viser. Det som bildene ikke viser, er at Bujar og Aslan allerede hadde hatt en full runde med søppelrydding i området. Og vi kan heller ikke dokumentere med bilder den jobben som Lars Andreas og Aslan gjorde med å rydde garasjen ved fotballgarderobene. Men jobben ble gjort! Og garasjen ble helt strøken etterpå. Nå har traktoren vår fått et hyggelig hjem der inne, sammen med snøfreseren, skjær og annet ekstrautstyr. 

Takk til alle som gjorde en ryddejobb siste mandag. Nå vet vi at barn og unge på Haugerud har en trivelig bane å trene og spille på. For ikke å snakke om en bane der det er hyggelig å ta i mot gjestende lag til kamper.

Fire måker på hengeren 300p.jpg  Trekker hengeren 300p.jpg  Hege Kristine og datter 300p.jpg