NORWAY CUP 2014

Vi deltok på Norway cup i år også, og mange av våre gutter hadde noen slitsomme, men morsomme dager på Ekeberg og andre baner.

Noen dager før Norway cup skulle starte hadde vi 16 spillere fra 00-laget. Litt i overkant mange når vi skulle spille 7-er-fotball! Men 99-laget manglet spillere, så de lånte 4 stk av oss, samt at 2 av våre trakk seg like før Norway skulle starte.

Resultater:
Sædalen2-Haugerud 4-1. Målscorer Arash , pasning fra Malcolm. Vi spiller en helt grei kamp, og det var lenge 1-1. Så scorte de andre et nydelig mål på frispark, de scorte på straffe, og det siste målet imot kom etter klabb og babb i forsvaret. Dette var første kamp etter lang sommerferie, og jeg tror vi hadde vunnet om vi hadde møtt disse litt senere i uka.

Volda-Haugerud: 10-1. Målscorer Mikael, pasning Ramazan. Her var det flere som ikke møtte opp av ulike årsaker, og vi spilte uten innbyttere. Det ble slitsomt i varmen! Mikael scorte et praktmål, kampens store høydepunkt. Volda vant pulja forøvrig.

Sarpsborg2-Haugerud: 3-2. Målscorere Lamin og Ramazan. Vår beste kamp under Norway cup. Vi leder lenge, men de klarer å score seiersmålet mot oss mot slutten av kampen. En virkelig god kamp av oss, synd vi ikke fikk en seier her.

Haugerud – W A Academy: 1-1. Målscorer Mikael. Etter den gode kampen mandag kveld, var denne kampen en nedtur. Vi spilte dårlig mot puljas dårligste lag, med veldig unge og små spillere. Vi spilte ikke sammen som et lag, og det er ikke så mange som får godkjent i denne kampen. Men det var veldig varmt, og gutta begynte å bli slitne.

Vi ble nr 4 i pulja av 5 lag, og det ble B-sluttspill. Vi møtte Åmdal-Tokke, og tapte 5-2. Målscorere Malcolm og Tordar.
Dermed var Norway cup over for vår del.

99-laget tapte sine innledende kamper, og tapte også første kamp i B-sluttspillet.

En stor takk til alle som stilte opp, og en ekstra stor takk til de som sa ja til å spille med 99-laget da de ble spurt, og til de som stilte opp på hver eneste kamp vi hadde. Håper det var en positiv opplevelse for alle!!!!