Oppstart av fotballtrening fra og med 1.mai!

Endelig begynner vi med litt fotballtrening igjen! Flere lag har meldt sin interesse, og vi har nå fordelt banetid til de lagene som har ønsket oppstart.

Som tidligere annonsert har Haugerud Fotball åpnet opp for organisert trening fra og med 1.mai. Fotballstyret har nå utarbeidet retningslinjer og regler for hvordan fotballaktiviteten skal gjennomføres i henhold til de smittevernreglene som gjelder. Du kan lese gjennom retningslinjene for organisert trening i Haugerud Fotball her.

Jenter 2011 har holdt på en stund, og har lykkes med en trenings-hverdag som tar vare på smittevernreglene. Videre starter G2008, G2010, G2011 og G2012 opp trening fra og med 1.mai. Vi oppfordrer alle lag som er i gang med trening om å sende oss informasjon om ulike utfordringer de møter underveis slik at vi kan tilpasse opplegget i enda større grad om det skulle komme noen utfordringer.

Demo-økt i samarbeid med Bøler IF!

I samarbeid med Bøler IF har vi fått i stand en demo-økt der Andreas Selliaas fra Bøler IF Fotball kommer å holder en treningsøkt som tar vare på smittevernreglene. Dette vil være en fin erfaring for alle trenerne i klubben, slik at man også får sett i praksis hvordan en slik økt kan gjennomføres. Fotballstyret oppfordrer alle trenere og lagleder til å melde seg på økta innen 3. mai. Påmelding skjer på mail til styreleder Thor Olav på thorodelgado@gmail.com

Vi ønsker å få i gang fler!

Fotballstyret ønsker at så mange lag som overhodet mulig ønsker å komme i gang med treningshverdagen igjen. De som ikke har meldt sin interesse kan gjøre det til Thor Olav på mail på thorodelgado@gmail.com, så får man hjelp med treningstider og alt annet dere måtte ha behov for. Vi oppfordrer også trenere som ikke har startet opp om å kontakte trenerne på de lagene som har startet opp for å høste erfaringer rundt det praktiske ved gjennomføring av en treningsøkt som tar vare på smittevernreglene.

Fotballstyret vil tin enhver tid holde alle trenere og lagledere oppdatert med de retningslinjene offentlige helsemyndigheter og NFF kommer med når det kommer til trening og aktivitet. Om dere har spørsmål eller kommentarer til retningslinjene, ta kontakt med styreleder Thor Olav Tvedt Delgado-Rodriguez på tlf: 91008666 eller e-post: thorodelgado@gmail.com