Organisert trening på Haugerudbanen

Styret har vedtatt å åpne for organisert trening fra og med 1. mai. Det skal være opp til hvert enkelt lag om de vil organisere trening, og alle lag skal ta vare på smittevernreglene.

Styret i Haugerud Fotball har vedtatt å åpne for organisert trening i regi av Haugerud Fotball fra og med 1.mai – for lagene som vil, som er sikre på å kunne følge smittevernreglene, og så lenge det ikke kommer nye signaler fra myndighetene, kommunen eller idrettsforbundet. Frem mot 1. mai ønsker styret dialog med lagene og klargjøre reglene som vil gjelde for organisert trening i regi av Haugerud Fotball.

Det er ulike forutsetninger for å drive organisert trening i hvert enkelt lag, og det vil derfor være individuell dialog med et hvert lag og trenere for å forsikre alle involverte om at treningene og opplegget rundt trening er forsvarlig for spillere og trenere. Vi vil følge gjeldende koronaregler som Norges Fotballforbund har sendt ut, med lokale tilpasninger for våre lag.

Lag som vil trene og som har et bra opplegg, får tildelt treningstid på banen med stor nok plass til at man kan følge to-metersregelen og dele opp i grupper på fem og fem med nødvendig avstand.

Er du trener, spiller eller forelder og har spørsmål rundt organisert trening i Haugerud Fotball, ta gjerne kontakt med styreleder på thorodelgado@gmail.com