Planer fremover, nye spillere, kontigenter…

Viktig info om treningsfremmøte, kontigenter som må betales, planer fremover

Guttene var med på Slemmestad Veidekke cup 9.-10.mars. Det ble en uavgjort og to tap. Vi møtte de beste lagene, de vi tapte for ble nr 1 og 2 den helga. Takk til Arvid som var den eneste fra støtteapparatet som var med guttene denne helga. Heldigvis var det mange pappaer med som sjåfører og heiagjeng! Andre del av denne cup’en er helga 13.-14.april. Hold av denne helga, vi trenger sjåfører og heiagjeng da og! Vi skal også på cup lørdag 20.april, på Haslum – gutta skal få bra med matchtrening før seriestart.

Vi har fått flere nye spillere i det siste, det er vi veldig glade for! Nå mangler vi bare en fast keeper, så si fra hvis dere vet om noen som har lyst til å være fotballkeeper! Når vi er flere spillere, blir det også viktigere å komme på treninger for å få spille kamper. Vi legger vekt på ferdigheter, innsats og treningsfremmøte, og det sier seg selv at man må møte opp på treninger for at trenerne skal få vurdert ferdigheter og innsats!
Trenerne må få muligheten til å bygge opp et lag. Hver kamp er det noen som må stå over, siden vi er så mange, og det vil også bli ulik spilletid blant de som er med på kampen. Alle får spille, men alle får ikke spille like mye. De som får mindre spilletid i seriekampene, må få spille mer i cuper og treningskamper.

Kampoppsettet for seriespillet kommer ut rett før påske. Jeg legger ut info så snart jeg får det.

Årets regning for medlemsskap i Haugerud IF er sendt ut, den er på kr 300. (dere som er nye får den snart). Mange har fått den på mail. Det kommer snart en regning til på kr 1300,-, den kalles fotballavgiften. BEGGE DISSE MÅ BETALES HVIS MAN SKAL SPILLE FOTBALL I HAUGERUD. Jeg purrer opp de som ikke betaler, og de som ikke betaler får ikke spille kamper.

Jeg deler ut skjema til alle guttene vdr Norway cup. Svarslippen skal fylles ut og returneres til Eva snarest. Norway cup er i uke 31. Hvis mange nok spillere sier JA, melder vi på lag der.

Senere deler jeg ut tilsvarende skjema vdr Elverumsturneringen. Den spilles 7.-9.juni. Hvis nok spillere sier ja, blir dert “overnattingscup” der.

Oppsummering viktige datoer:

13.-14.april
20.april
7.-9.juni???
Uke 31???

Eva