Samarbeid med Oslo keeperskole starter nå

Torsdag 14. april starter et spennende og viktig samarbeid for klubben vår. Nå skal Oslo Keeperskole sørge for at våre keepertalenter får skikkelig opplæring. Bare det beste er godt nok. Tidligere landslagskeeper Jon Knudsen er hovedinstruktør.

Oslo keeperskole logo.jpgVi er sikkert mange klubber som er i samme båt. Keepere får for dårlig tilbud om spesialtrening. Dette må vi gjøre noe med også i Haugerud Fotball. Oslo Keeperskole skal hjelpe oss å bli bedre. Vi skal i år, og kanskje mange år framover, samarbeide med Furuset IF og Oslo Keeperskole om keeperopplæring.

Torsdag 14. april er første kursdag for de seks som er blitt valgt ut blant våre eldste talenter: Andreas Todal-Støback og Noad Efrem fra G2000, Kaleh Ghafour og Julie Frøvik fra J2002 og Andreas  Rostad og Esan Arman fra G2003. Trenerkoordinatoren i Haugerud Fotball, Ingve Opaker, er ansvarlig for å følge opp fra klubbens side. 

Jon Knudsen.jpg

– Jeg gleder meg til å møte de unge talentene fra Haugerud IF og Furuset IF, sier tidligere landslagskeeper Jon Knudsen, som blir hovedinstruktør for våre spillere. Han forteller at kurset vil gå over ti kvelder i vår og i høst. – I tillegg blir det en helgesamling. Stedet blir Furuset IFs stadion på Stubberudmyra, og kurskveldene blir annenhver torsdag med start nå 14. april. 

Kurset følger et opplegg som har vært brukt av Bergen keeperskole i 12 år og for over 3.000 deltakere. Oslo Keeperskole er nystartet nå i år, og Haugerud IF blir en av deres aller første samarbeidspartnere.