Seriekampene 2013 ferdig!

Nå er serien 2013 ferdigspilt. Vårsesongen var bedre enn høstsesongen, men vi har mye positivt å ta med oss videre

Vi endte på 6.plass i 3.divisjon avd 01. Her ser dere alle resultatene http://www.fotball.no/Community/Lag/Hjem/?fiksId=155934 . Alt i alt en godkjent sesong, men prestasjonene varierer for mye. Vi spiller glimrende i perioder, men innimellom gjør vi for mange personlige feil. Likevel synes jeg mange har vist utrolig stor fremgang, og vi har MANGE gode spillere! Vi scoret NEST FLEST MÅL i avdelingen vår, det er BRA!!!

Vårsesongen var veldig god, høstsesongen ble noe dårligere. Det har blitt mye egentrening på guttene denne høsten, da vi i praksis har hatt bare 1 trener tilgjengelig. Vi beklager dette, men en litt vanskelig jobbsituasjon er årsaken. Dette har nok ført til at guttene er mindre konsentrerte på alle treninger. Samtidig har de startet på ungdomsskole, og det er mye nytt å forholde seg til, og det prates om mye annet enn fotball på treningene.
Guttene må også ta ansvar selv for at treningene skal bli gode. Det er veldig mange som ikke gir alt på trening, og da gjør de det heller ikke i kamp. Det bør være i guttenes interesse å bli bedre, og vi håper de er på trening for Å TRENE, ikke for Å BLI TRENT.

Nå skal vi ha avslutning og feire oss selv, legge planene for vintertrening, cup’er over nyttår, og neste års seriespill. Vdr trenere så regner vi med at det ordner seg snart slik at begge trenerne er tilgjengelig igjen. Mot slutten av året bestemmer vi hvilken divisjon vi skal melde oss på i neste sesong. Her skal vi lytte til guttene, foreldrene og trenerne før vi bestemmer oss.

TAKK FOR EN FIN SESONG, SÅ HÅPER JEG Å SE ALLE GUTTENE PÅ TRENINGENE I VINTER!!! DET ER EN FLOTT, MORSOM OG SPRUDLENDE GJENG!!!

 P1010121.JPG P1010115.JPG