Slik gikk det i seriekampene!

Seriekampene er over for fotballagene i Haugerud IF. Mye god innsats er i sesongen som gikk, både fra spillere, trenere og lagledere. De yngste lagene noterer resultater for egen del, mens de eldre lagene våre har alle sine kamper, resultater og tabeller liggende på nett. Her kan du lese om hvordan det gikk for lagene som spiller 11er-fotball, dvs fra 13-årsklassen og oppover.

For å starte med de yngste av de eldste, G2001-laget (bildet over). Disse gutta har gått ubeseiret gjennom sesongen. Det holdt nesten helt til mål, dvs til siste kampen der de spilte uavgjort mot Vålerenga. Men alt i alt, 34 av 36 mulige poeng og en målforskjell på 79-29. Se tabellen for G2001 her.

G2000-laget hadde også en bra sesong, med betydelige bedre spill og resultater enn tidligere år. De endte som nr. 4 i sin avdeling med 27 poeng. Ni seire og sju tap totalt. Se tabellen for G2002 her.

Det ble 4. plass i serien også for G1999-laget. 16 poeng til slutt etter fem seire, én uavgjort og åtte tap. Se tabellen for G1999 her.

Juniorlaget vårt klarte til sammen elleve seire i serien i år og endte med det på 2. plass i sin avdeling med 25 poeng. Én uavgjort og to tap. Se tabellen for Juniorlaget her.

A-laget stilte i år med nesten helt nytt mannskap, både blant spillere og trenere. Engasjementet har vært stort, og resultatene har blitt gode. Punktum for sesongen ble satt med en hjemmeseier 13-0 i siste kamp. Dette ga en flott andreplass i avdelingen, med 31 poeng. Vinnerlaget hadde 34 poeng. A-laget hadde ni seire, fire uavgjorte kamper og ett tap. Se tabellen for A-laget her.

Også det eldste laget vårt, Menn 7er som består av fotballveteraner fra tidligere år, avsluttet sesongen med en sterk seier; 9-2. Men resultatene gjennom året ble svakere enn de har brukt å være tidligere år, så laget måtte ta til takke med en sjuendeplass og nest sist i avdelingen. I 1. divisjon, vel å merke. Se tabellen for Menn 7er her.

Takk til alle for innsatsen. Nå gjenstår det en serie med avslutninger med mat, drikke, feiring, diplomer, premier og mimring. Deretter er det trening og atter trening før 2015-sesongen sparkes i gang igjen i slutten av april neste år.

Vi avslutter 2014-sesongen med et bilde av noen av spillerne på Haugerud Fotballs yngste lag, G2007, som har spilt i mikroserien på Lille Tøyen.

Sju spillere 300p.jpg