Spennende avtale signert med Thomas Holm & co

Nå kommer Haugerud Fotball med nye og spennende tilbud for barn i vårt område. Det skal Trosterudguttene Thomas og Daniel hjelpe oss med. Avtalen ble signert i påsken.

Thomas Hoilm portrett 160pTrosterudgutten Thomas Holm har sammen med sin bror, Daniel Fredheim Holm, startet opp et nytt firma, “Fotballsfo”. Sammen med daglig leder Lars Erik Hempkins, tidligere aktiv i futsal på Haugerud, skal de drive fotballtilbud for barn og ungdom i Oslo. De tok kontakt med Haugerud IF for å høre om et samarbeid.

– Vi er veldig stolte over at Haugerud Fotball ble den første klubben som undertegnet kontrakt med Thomas, Daniel og Lars Erik, sier styreleder for Haugerud Fotball, Dag Endal. – Vi har en ambisiøs utviklingsplan for klubben. Vi skal bli større, bedre og synligere. Vi skal gi et bedre treningstilbud og et bedre fritidsmiljø til barn og ungdom. Lista over oppgaver vi skal gjøre, er lang! Samarbeidet med “Fotballsfo” gjør at vi kan få gjennomført planene våre på en raskere og bedre måte.

Her kan du lese om de første aktivitetene som Haugerud Fotball og Fotballsfo skal være sammen om; fotballskole i sommerferien og høstferien og fotball etter skoletid fra høsten 2013.

Bakgrunn fra Haugerud-området

Daniel Fredheim Holm og Thomas Holm og er kjente navn for alle som følger med på fotballen. De vokste opp på Trosterud på 80-tallet og har siden hatt mange år som proffspillere bak seg. Thomas er i dag i Fredrikstad FK, mens Daniel er tilbake i Vålerenga. Thomas har bl.a. spilt for nederlandske Heerenveen, Vålerenga, Molde og fått med seg både seriegull, cupmesterskap og landskamper. Daniel har spilt i blant annet Vålerenga, danske Aalborg og Rosenborg.

Thomas Lars Erik og Daniel 400pThomas har som en del kanskje vet, hatt fotballskole på Haugerud før med stor suksess. Nå har Haugerud IF inngått en permanent avtale med Thomas og Daniel som strekker seg over fem år i første omgang! Formålet med dette er å bygge opp et sunt og aktivt fotballmiljø for barn og ungdom i nærområdet rundt Haugerudbanen.

– Jeg er glad for å kunne ta med meg mine erfaringer og kunnskap tilbake til der jeg vokste opp som barn/ungdom, sier Thomas Holm på spørsmål hvorfor han valgte å ta kontakt med Haugerud Fotball. – Jeg vet fra egen oppvekst på Trosterud at det er utrolig viktig for barn å ha et tilbud om å drive fotball og annen fysisk aktivitet. Det skaper også et godt samhold og et trygt miljø, sier Thomas.

Positive opplevelser for Haugerudbarn

– Jeg ønsker også at barna skal få masse positive opplevelser og få sjansen til å utvikle seg innen fotball/idrett og sosialt. Men vi tenker ikke ensidig fotball. Vi ønsker også at barna skal forstå at skolen er det viktigste for dem. Dette skal vi følge opp i fotballaktivitetene, og vi håper på god kontakt og godt samarbeid med skolene her i området.

Avtalen mellom Haugerud IF og Fotballsfo ble undertegnet onsdag i påskeuka. Mer informasjon vedrørende blant annet påmelding til aktiviteter og priser kommer i nærmeste framtid. Partene er enige om at prisene for å delta skal være overkommelige for barn og foresatte. Dette gjelder både den ukentlige fotballsfo og fotballskolene.

Haugerud IF og Fotballsfo har også inngått en intensjonsavtale om å bruke Thomas og de andre instruktørene til andre oppgaver relatert til fotballen i Haugerud IF. – Vi ser fram til å få Thomas og Daniel som medspillere i Haugerud Fotball, sier styreleder Dag Endal.

På bildet til høyre ser vi nye ressurspersoner for Haugerud Fotball – og gutta som har startet opp med Fotballsfo: Daniel, Thomas og Lars Erik. Daglig leder i Fotballsfo, Lars Erik Hempkins (til høyre på bildet), er strålende fornøyd med avtalen som ble undertegnet med Haugerud Fotball.