Tid for påmelding til fotballskolen første uka i skoleferien!

Vi er stolte av å kunne invitere gutter og jenter i vårt område til Haugerud Fotballs egen fotballskole - med Thomas Holm, Daniel Fredheim Holm og andre profiler som ledere. Nå haster det med påmelding! Vi starter mandag 24. juni.

Vi inviterer alle gutter og jenter i 7-13-årsalderen til årets fotballskole på Haugerud; fra mandag 24. juni til fredag 28. juni. Åpent for alle, ikke bare medlemmer av Haugerud IF. Invitér gjerne med søsken og venner. Vi har plass for alle. Men det haster med påmelding! Skoleferien starter snart, og det er ikke mer enn 12 dager til fotballskolen kjører i gang på Haugerudbanen.

Påmelding skjer via internett her:  http://fotballsfo.no/Pamelding-Haugerud-Fotballskole.aspx

Her kan du lese mer om opplegget: http://fotballsfo.no/HAUGERUD-FOTBALLSKOLE.aspx

Topp ledere og instruktører: 

Fotballskolen arrangeres av Thomas Holm og Daniel Fredheim Holm og deres gode medhjelpere. Kjente fotballnavn kommer innom i løpet av uka. Thomas og Daniel (på bildet til venstre) vokste opp på Trosterud. Siden har de spilt proff-fotball i mange år, i Norge og i utlandet. Med andre ord; karer som vet hva fotball handler om. Nå kommer de tilbake til Haugerud og klubben vår for å dele kunnskapene sine med barn her i området. Vi håper på mange påmeldte.

Topp opplegg:

  • Aktiviteter på Haugerudbanen og i nærområdet kl 09.00 – 16.30 mandag til fredag.
  • Fotballaktiviteter av alle slag, pluss annen lek og moro.
  • Det blir servert lunsj, drikke, frukt og grønt. Avslutning med grilling på fredag ettermiddag.
  • Flotte treningsforhold på Haugerudbanen.
  • Praktisk og trygt: Det er lett for barna å komme til og fra Haugerudbanen her i lokalmiljøet, – uten å måtte kjøres og hentes og bringes.

Vel møtt til fotballskole i Haugerud Fotball! Dette er et tilbud vi er stolte av å kunne introdusere for nærmiljøet.