Tredje seriekamp, mulig cup i august, treninger

Det ble tap i tredje seriekamp, vi vurderer overnattingscup i august, og viktig å komme på treninger!

Tredje seriekamp var mot Bækkelaget på Ekeberg, og denne gangen ble det tap, Bækkelaget vant 4-0. De ledet 2-0 ved pause, og de fikk inn 2 mål etter pause også, det ene på straffe. 

Vi vurderer overnattingscup helga 23.08-25.08, vi har et par alternativer til hvor det blir, dette kommer vi tilbake til, men hold av helgen. 

Det er VIKTIG å komme på treninger. Enkelte har andre aktiviteter noen av dagene, og det er greit for oss, men det betyr også at de prioriterer andre ting enn fotballtrening. Det er ganske mange som er på HVER trening, og vi ser at disse har stor fremgang, og disse er veldig ivrige. Vi ser på treningsfremmøte, ferdigheter og innsats når vi tar ut hvem som får spille kamper. Det er også viktig at dere sier fra hvis det er kamper dere IKKE kan spille.

Det er veldig gøy at mange foreldre har vært på kampene i år. Viktig for guttene! 
På kamper må foreldre huske på at trenerne og guttene skal være på en side av banen,og foreldre skal stå på andre siden av banen. Foreldre skal heie på laget, ikke dirigere spillerne, det skal kun trenerne gjøre, ellers blir guttene veldig ukonsentrerte. Det har ikke vært noe stort problem, men jeg bare minner om at slik er “foreldrevettreglene”.