Vårrydding på Haugerudbanen 13. mai

Fotballgruppa inviterer alle spillere og foreldre til å være med og rydde rundt Haugerudbanen etter vinteren: Mandag 13. mai fra kl. 18 og et par timer utover. Enkle oppgaver som alle kan klare. Vi håper foreldre kan stille, slik at våre trenere og lagledere kan få fri fra akkurat dette. De gjør en stor frivillig innsats veldig mange andre dager i året. Kan du delta? Send e-post til dagend@online.no eller sms til 911 84 388.

Snøen og vinteren er for lengst borte. Det er full aktivitet på Haugerudbanen. Men det ser ikke spesielt pent ut rundt banen. Det dukker alltid fram mye søppel og skrot når snøen forsvinner. I tillegg er hele området rundt banen fullt av sorte gummikuler. Disse fulgte med snøen da vi brøytet banen i vinter. Nå skal de sopes sammen og legges ut på banen igjen.

Vi skal også rydde i den røde kiosken som står ved tribunen og i garasjen der traktoren vår nå bor. Med andre ord; enkle oppgaver som alle kan klare. Det trengs absolutt ingen fotballferdigheter for å være med og rydde!

Altså: Mandag 13. mai fra 18 på Haugerudbanen.

Kan du delta? Send e-post til dagend@online.no eller sms til 911 84 388.