Vintersesongen for Haugerud-fotballen

Det er fortsatt noen uker til snøen laver ned over Haugerud, men vinteropplegget for Haugerudfotballen begynner å ta form. Lagene våre skal trene hele vinteren, noen ute, noen inne og noen både ute og inne. Her kan du lese mer om planene våre.

Vi skal holde vinteråpent på Haugerudbanen også kommende vinter.  Som de foregående år skal vi selv stå for snørydding med egne folk og eget utstyr. Målet er å ha brukbare treningsforhold hele vinteren gjennom. Samtidig vet vi at det kan komme dager med vær som gjør det umulig å få vekk all snøen eller at snøen blir til regn og is.

Her kan du se kalenderen for Haugerudbanen. Foreløpig har vi ikke lagt inn treningstider for vinteren. De kommer. Vi har nå en runde med alle lagene for å høre hvilke ønsker de har, inkludert noen eksterne klubber som vil leie treningstid hos oss.

Oppdatert informasjon om banen vil vi legge ut her på Facebook, hver gang det skjer endringer med vær og føre.

Vi har tre lokaler for innetrening i nærmiljøet; gymsalene på Lutvann skole, Haukåsen skole og Hellerud videregående. Det er hovedsakelig de yngste lagene som trener i gymsalene, i og med at det dreier seg om ganske små lokaler.

På Haukåsen skole trener det nye G2009-laget på tirsdager, kl. 17.45 – 19.45. På Hellerud videregående trener G2000 på mandager kl. 16.00 og G2007 på fredager kl. 16.00.

Her er ukeplanen for gymsalen på Lutvann:

Tider Lutvann skole 2015-2016.jpg