De spilte sitt livs første fotballkamp

Mange av sjuåringene var spente på forhånd. Og mange var veldig ivrige på banen da de fikk sette i gang. Sist onsdag spilte Haugeruds 2014-gutter sitt livs første fotballkamp.

Gutter 2014 er foreløpig det yngste laget til Haugerud Fotball. Laget fikk en pangstart da vi inviterte til oppstartsmøte for barn og foreldre høsten i fjor. Rundt 40 VEEEELDIG ivrige gutter møtte opp. Og mange foreldre. Det viste seg at mange av foreldrene var klare til å ta i et tak for at gutta skulle få spille. Laget har siden den gangen hatt ei leder/trenergruppe på seks-sju foreldre som har holdt aktiviteten oppe på tross av korona, vinter, snø og andre hindringer.

Etter mange ukers trening var gutta naturlig nok veldig gira da de nå skulle få sjanse til å spille skikkelig fotballkamp. Med drakter, dommer og mange foreldre som heiagjeng langs sidelinja. Siden sesongen enda ikke har startet for de aller yngste, ordnet laget seg med en internturnering. Gutta ble delt inn i fire lag, og dermed fikk de spille tre kamper hver denne fine, varme junikvelden på Haugerudbanen.

God innsats, gutter! En stor takk til dere som er ledere og trenere og som har lagt ned mange timers frivillig innsats siden vi møttes første gangen på klubbhuset i oktober i fjor.