J2013/2014

Endelig har Haugerud Fotball et tilbud også til de yngste jentene; de som går i første- og andreklasse! I oktober 2020 startet vi laget J2013/2014 etter initiativ fra David Vimo Garner.

De første jentene startet å trene i slutten av september. Flere av dem hadde allerede trent et år med 2013-gutta. Men så kom ideen fra David om at de yngste jentene burde ha sitt eget lag. Som tenkt, så gjort.

Den 8. oktober ble jenter i første- og andreklasse på Trosterud, Lutvann og Skjønnhaug skoler invitert til oppstartsmøte sammen med foresatte. Mens jentene fikk trene, var foresatte samlet på klubbhuset for å hør emer om hva det innebærer å drive og å være med på et fotballag i Haugerud IF. Som alle de andre fotballagene i Haugerud IF er også det nye jentelaget drevet av foreldre og andre nære som tar oppgaver som lagleder og trenere som et frivillig verv.

Vi er heldige at vi allerede fra starten har tre-fire foreldre som vil være med og dra lasset slik at de yngste jentene kan få et eget lag å spille for. Nå trener jentene en dag i uka på Haugerudbanen; torsdager kl. 16.00 – 17.00. Møt opp presis, slik at jentene står klare med skoene på presis klokka fire. Noe av det første man må lære på et fotballag, er å møte opp presis, lytte til treneren og gjøre øvelsene best mulig.

Når barna trener, skal de ha foballsko eller joggesko, leggskinner, egen ball (Størrelse: 3er eller 4er) og drikkeflaske. Ellers ingen krav til utstyr. Ikke kjøp dyrt utstyr. Man får godt nok utstyr til en rimelig penge på sportsbutikkene, og aller best er det å låne eller arve av andre, særlig fotballsko. Barn vokser ut av fotballskoene sine nesten før man ser at de er blitt brukt!

I 2020 betaler G2013/2014-spillerne bare medlemskontingenten på 300 kroner, ikke noe fotballavgift. I 2021 blir det ny årskontingent på 300 kroner pluss fotballavgift på 1.650 kroner (for hele kalenderåret). Det er mulighet for å få stipend fra klubben om det er vanskelig å betale avgiftene.

I menyen til høyre kan du finne all informasjon du trenger om fotballen i Haugerud IF.

Vil du melde på ei jente til dette laget, bruker du blanketten her.

Kontaktperson og trener:

David Vimo Garner, mobil 93729660 og e-post davidvimogarner@gmail.com