G2014

I oktober startet vi det yngste og nyeste laget i klubben; G2014-laget. Det består av en stor gjeng veldig ivrige gutter fra Haugerud, Trosterud, Lutvann og Skjønnhaug. 21. oktober hadde de sin første skikkelige trening. Gutta var veldig fokuserte og flinke!

Når dette skrives, består G2014-laget av nesten 40 førsteklassinger. Det er mange! Vi må jobbe litt for å finne fasong på treningene slik at alle blir involvert og får mange touch på ballen på treningene. I denne alderen er antall ballberøringer det aller viktigste. Da blir man kjent med ballen og etter hvert blir man også sjef over ballen. da blir fotball ekstra morsomt; når man kan bestemme hva ballen skal gjøre!

Inntil videre trener G2014-laget ute på Haugerudbanen, onsdager kl. 17.30 til 18.30. Møt opp presis, slik at gutta står klare med skoene på presis klokka halv seks. Noe av det første man må lære på et fotballag, er å møte opp presis, lytte til treneren og gjøre øvelsene best mulig.

Når barna trener, skal de ha foballsko eller joggesko, leggskinner, egen ball (Størrelse: 3er eller 4er) og drikkeflaske. Ellers ingen krav til utstyr. Ikke kjøp dyrt utstyr. Man får godt nok utstyr til en rimelig penge på sportsbutikkene, og aller best er det å låne eller arve av andre, særlig fotballsko. Barn vokser ut av fotballskoene sine før man ser at der er blitt brukt.

I 2020 betaler G2014-spillerne bare medlemskontingenten på 300 kroner, ikke noe fotballavgift. I 2021 blir det ny årskontingent på 300 kroner pluss fotballavgift på 1.650 kroner (for hele kalenderåret). Det er mulighet for å få stipend fra klubben om det er vanskelig å betale avgiftene.

I menyen til høyre kan du finne all informasjon du trenger om fotballen i Haugerud IF.

Kontaktperson og lagleder:

Sead Ismaili, mobil 90115252, e-post seadism@hotmail.com