G2013

Nytt 2013-lag er i gang! Aldri har vi hatt så mange interesserte ved oppstart av nytt fotballag for førsteklassinger. Aldri har det vært stuet så mange inn i møterommet på klubbhuset. Og de ivrige seksåringene var knyst stille da det ble informert om hva det nye 2013-laget skal gjøre. Siden gikk de ned på banen for sin første trening sammen med Ingve Opaker, mens de voksne ble igjen på klubbhuset for å få informasjon om planene for det nye laget.

Oppstart med 2013-laget: Vi hadde planleggingsmøte med trenere og lagleder forrige dagen. Det blir slik:
Første trening blir ONSDAG 9. oktober kl. 18.00 – ute på Haugerudbanen. Mens barna trener samler vi foreldrene på klubbhuset igjen til en halvtimes prat.
Neste trening blir TIRSDAG 15. september kl. 18.00, ute på Haugerudbanen.
Inntil videre trener vi ute, fram til annen beskjed blir gitt. Innetreningene blir på tirsdager på Haukåsen.
Husk ball og leggskinner til neste trening. Skriv navn med tusj på begge deler.

Her er noen nøkkelopplysninger som også ble gitt muntlig og skriftlig på oppstartsmøtet 25. september:

Ledere: Det meldte seg fem interesserte foreldre til å stille som lagleder og trenere: Heidi Karina Glørstad blir ny lagleder og David Vimo Garner, Asif Mahmood, Roar Loraas og Kenneth Ytterbø blir trenere i oppstarten. En stor takk til disse, som gjør det mulig å komme i gang med nytt 2013-lag! De kommer til å gjøre en viktig jobb for barna og deres familier. Men de må ikke bli alene! Øvrige foreldre må også bidra.

Treninger: Vi planlegger at første trening blir tirsdag 8. oktober, rundt kl. 18.00. Det blir enten ute på Haugerudbanen eller inne i gymsalen på Haukåsen skole. Tirsdag blir også fast treningsdag. Vi har gymsalen fra 17.45 og to timer framover. Det blir nødvendig å dele i to treningsgrupper, siden vi allerede er over 25 spillere og gymsalen er ganske liten. Dette kommer vi tilbake til, men hold av tirsdagene uansett.

Medlemskap: Alle som har levert innmelding, blir nå registrert som fotballspillere i Haugerud IF Fotball. Det kommer faktura på medlemskontingenten for 2019 på 300 kroner. De som allerede er medlem i HIF og har betalt 300, skal ikke betale noe mer.

Mer informasjon: Vi har også en liste over spillere som er interessert, men ikke innmeldt enda. Disse vil få tilsendt informasjon på lik linje med dem som blir medlemmer. Så kan de avgjøre på et passende tidspunkt om de vil henge med på laget eller ikke.

Innmelding av spillere skjer ved å fylle ut skjemaet her.

Her er et informasjonsark om det nye 2013-laget, som ble delt ut på oppstartsmøtet den 25. september. Der finner du svaret på en del av de viktigste spørsmålene som vi vet foreldre har.

Her på hjemmesidene kan du finne informasjon om det aller meste rundt fotballag i Haugerud IF. Sjekk menyen i høyre kolonne.

Vi legger planer. Det blir nå et planleggingsmøte for lagleder og trenere, sammen med trenerkoordinator Ingve Opaker og styreleder Dag Endal. Der skal vi gjennomgå alle sider ved drift av et barnelag. Etter dette vil det komme informasjon til alle som har meldt sin interesse. Informasjonen vil bli lagt ut her på hjemmesida til 2013-laget.

Hva slags utstyr skal barna ha?

• Gjør det enkelt og billig. T-skjorte og kortbukse inne. Klær etter vær hvis det blir trening ute.
  • Gjerne ombruk eller arv fra eldre søsken eller naboer. Ungene vokser raskt og utstyr kan bli for smått etter bare noen måneder, lenge før utstyret er slitt.
  • Ikke bruk penger på dyre sko eller treningsdrakter. Det er mye godt utstyr å få for en billig penge på de store sportsbutikkene.
  • Fotballsko til utebruk (små knotter) og vanlige joggesko til innetrening
  • Leggskinner
  • Egen ball (3er eller 4er)
  • Drikkeflaske