Den femte seieren er i boks

Denne gangen var vi ikke flere enn ti på banen. Men vi var flere hakk bedre enn Skeid og skåret til slutt seks mål. God jobb av gutta, i undertall og i veldig varmt vær.

På grunn av forfall i siste øyeblikk ble vi bare ti som reiste av gårde til Nordre Åsen for å møte Skeid 3 på deres hjemmebane. Ikke det beste utgangspunktet, når været var veldig varmt. Da kan det bli tungt å spille en hel kamp i undertall. Men G2001-gutta klarte det! Vi hadde som mål å punktere kampen helt fra starten av, men slik gikk det ikke. Vi gikk i offside-fella til Skeid kanskje 10-12 ganger på rad de første 20 minuttene. Etter hvert gikk det bedre. Vi spilte mer planlessig, unngikk stort sett offside i andreomgangen, og målene begynte å komme.

Da kampen var slutt, var stillingen 6-2 til Haugerud-gutta våre. Et greit resultat, men det kunne og burde absolutt vært større. Men seier er seier, og vi kunne glede oss over en del nydelige angrep i andre omgang. Tre berøringer, fra forsvar, gjennom midtbanen og rett fram til skåringssjanse. Slik skal det være. Rett fra læreboka, og G2001-laget på sitt aller beste. Vi kan også glede oss over at de målene vi fikk, var av det veldig fine slaget. 

De som spilte mot Skeid denne gangen, var Eze, Håkon, Subhan, Siem, Osama, Jeton, Florian, Ali, Ibrahim og Emir. Målene ble skåret av Ibrahim (4), Ali og Emir. Takk til Femi, Khalid, Naser og Dag som stilte som sjåfører.

Ali i farta 300p.jpg  Corner 300p.jpg
Siem i farta 300p.jpg  Ibrahim i farta 300p.jpg
 Emir i farta 300p.jpg  Etter kampen 300p.jpg