Fullt hus på futsalturnering for ungdom

Fotballåret på Haugerud ble avsluttet 28. desember med en futsalfest i Haugerudhallen. Over 100 spillere var i aktivitet på banen og minst like mange fulgte med fra sidelinja og på tribunen. Masse hyggelige ungdommer og god stemning.

To ganger denne jula har Haugerud IF invitert tenåringene i nærmiljøet til futsalturnering i Haugerudhallen, den siste på den 28. desember. Tilbudet er populært. Ungdommene strømmer til, både for å spille og å se på. Som en ekstra julebonus har Haugerud IF stilt opp med skikkelige pengepremier til de beste lagene.

Dagene i juleferien er både mange og lange. Mye står stille i jula, og tilbudene er ikke mange. Særlig kan ferien bli i lengste laget for alle dem som ikke fyller dagene med julefeiring. Da er det bra å ha aktiviteter å delta på og et sted å være sammen med jevnaldringer.

Futsalturneringene er et ledd i Åpen hall-tilbudet som Haugerud IF har. Det er Åpen hall-lederne og noen Unge ledere som har hatt ansvar for planlegging og gjennomføring.

To lørdager nå rundt jul har vanlig Åpen hall blitt erstattet av futsalturneringer. Det har blitt spilt i to klasser; 13-15 år og 16-19 år. I løpet av en kveld, fra kl. 17 til rundt kl. 23, er det plass til 24 lag, åtte lag i yngste klasse og 16 lag i eldste.

Turneringene spilles som cup. Det er vinn eller forsvinn. Det betyr at mange av lagene får en, kanskje to kamper, før de ryker ut. Mye står på spill og innsatsen er stor. Men det spilles fair fotball etter futsal-regler, så alt har gått veldig skikkelig for seg.

Takk til alle for innsatsen, for fairplay og for å bidra til god stemning!