Hjemmeseier 11 – 3

2001-gutta fulgte opp den flotte sesongstarten forrige helg med en ny storseier, denne gangen på hjemmebane. 11-3 mot Oppsal.

Det var masse positivt å se på banen søndag ettermiddag da våre 2001-spillere møtte Oppsal 3. Vi tok tak i kampen helt fra starten av, og målsjansene kom på løpende bånd. Forsvaret sto høyt på banen og hadde full kontroll, med Subhan og Bader i midten og Håkon og Siem på kantene.

Men framover var vi nok i snilleste laget… ”Er vi ikke interessert i å få ballen”, måtte Naser spørre i pausa. Men det ble tre mål i første omgang slik at stillingen sto 3-1 til pause. 

Etter pause løsnet det også framover, og før dommer Ndu Edwin blåste av kampen hadde vi skåret 11 mål. Da viste vi at vi kunne være mye raskere, tøffere og frekkere foran mål enn det vi presterte i første omgang. Verdt å ta med seg videre!

Spillere denne gangen var: Ibrahim, Florian, Subhan, Mohammed, Håkon, Jeton, Arvid, Ali, Eze, Siem, Hamad, Osama og Emir. Målene ble skåret av Ibrahim (4), Emir (1), Arvind (1), Subhan (1) og Jeton (4).

Oppvarming 600p.jpg  Kamp mot forsvaret 600p.jpg
 Midtbanen 600p.jpg  Jeton skårer 600p.jpg
Mohammed i farta 600p.jpg   Bader i angrep 600p.jpg

 

Lagbilde med flagg 600p.jpg