Kjempebra start etter ferien!

I dag fikk vi se 2001-gutta på sitt aller beste! Resultatet 10-1 mot Oppsal var selvsagt veldig bra. Men enda viktigere var det at målene kom etter kjempebra spill. I førsteomgangen spilte laget bedre enn på veldig lenge.

Oppstarten av høstsesongen var på Trasopbanen søndag 17. august, mot Oppsal 3. Vi hadde som mål å kjøre hardt på helt fra starten, for å få en god start på både kampen og høstsesongen. Det gikk ikke mange minutter før det første målet kom. Siden trillet de inn, ett for ett. Før førsteomgangen var slutt, var stillingen 8-0. Det mest gledelige var måten målene kom på. Noen ganger etter angrep som startet helt i forsvaret og som gikk klikk-klakk fram til gjennombrudd og scoring. Andre ganger var det god jobbing og høyt press som skaffet oss sjanser som ble til mål.

Andreomgangen ble ikke like bra. Spillet vårt ble litt svakere, og Oppsal kom bedre med i kampen. Likevel vant vi også andreomgangen 2-1. Dermed ble sluttresultatet 10-1. Ibrahim var virkelig i scoringshumør denne gangen, med åtte mål. Noen av scoringene kom etter gode framspill fra medspillerne. På et par av målene skapte Ibrahim sjansene selv og avsluttet med scoring. I tillegg scoret Bader og Mohammed hvert sitt mål. 

Ibrahim scorer 300p.jpg  Forsvaret 300p.jpg  Amir i angrep 300p.jpg

Da vi var på vårt beste i førsteomgangen, var spillet som tatt rett fra læreboka. Trygge og rolige i forsvar, med mange gode framspill. En midtbane som jobbet når dét måtte til og som tok det rolig når det var behov for å etablere et spill. Angrepsspillerne fulgte opp med gode løp, gode innlegg fra sidene og stor innsats.

De som spilte denne kampen, var: Eze, Håkon, Subhan, Siem, Bader, Osama, Arvind, Mohammed, Hamad, Jeton, Ibrahim, Emir, Ali og Amir.